Menu

en diensten

Onze services

Strategy:

Wij bouwen merken voor het nu. Maar wat betekent dat strategisch? We beginnen met het analyseren van de aandacht. Om een ​​baan te geven voor creatief werk dat relevant en impact vol is, moeten we begrijpen hoe en waar jouw doelgroep inhoud consumeren. Uiteindelijk is het de aandacht van de consument die aangeeft hoe we te werk gaan.

Design:

Wij zorgen er voor dat jouw klanten je nooit meer zullen vergeten! Services die wij o.a. kunnen leveren zijn: Het verzorgen van de grafische vormgeving van websites (huisstijl en beeldmerk), het creëren van logo’s en thumbnails, het maken van banners, posters of andere offline reclame.

Paid Media:

Als je met je bedrijf in 2019 nog niet op social media adverteert laat je enorm veel kansen op tafel liggen. Social media is DE trend van onze tijd en elk bedrijf zou daarin mee moeten gaan. Als je dit niet doet zal je in de toekomst spijt gaan krijgen. Gelukkig deelt niet iedereen deze visie waardoor het voor de echte ondernemer een stuk gemakkelijker word gemaakt.

Funnel Creation:

Het is ons opgevallen dat veel websites nog niet geoptimaliseerd zijn voor de mobiel terwijl dit wel noodzakelijk is. Van al die miljoenen gebruikers op social media zit 95% op een mobiele telefoon. Het is dan ook erg belangrijk dat wanneer deze mensen jouw website bezoeken ze ook een goede ervaring krijgen en dat alles goed werkt. Daarom hebben wij de service: Funnel Creation in het leven geblazen. Met onze funnels zorgen we ervoor dat alles goed werkt en te zien is op de mobiel en dat de bezoekers ook daadwerkelijk in contact kunnen komen met jouw bedrijf. Dit doen we d.m.v. mobile first te denken.

Influencer Marketing:

Influencer marketing is niets nieuws. Vroeger werden mensen al beïnvloed door een leider of iemand waar ze tegen opkeken. Influencer marketing is de mond-tot-mondreclame van de huidige tijd waarin iedereen altijd online is. Het verschil is dat het kanaal veranderd is. Influencers zijn actief op social media en hebben veel volgers omdat ze consumenten inspireren, vaak op een bepaald gebied (denk aan: reizen, mode, interieur, dieren, kunst, eten, kinderen of sporten).

Content Creation:

Het maken van content (foto’s, video’s etc.) is een uitdaging voor elke organisatie. Je moet eerst een onderwerp bedenken. En waar vindt je de tijd om content van hoge kwaliteit te maken? Hoe past het bij de bedrijfsdoelstellingen? Hoe zorg je ervoor dat het wordt gelezen of gezien? En wat als je niet goed bent in schrijven, of het je niet ligt?

Ons team bestaat uit content specialisten die jullie graag helpen bij het maken commercials, foto’s en nog veel meer. Maar eerst heb je een sterke strategie nodig. Uiteraard helpen wij jullie daarmee.

Je kunt ons op alle dagen bereiken.

Contact

Formulier

CRIMEDIA V.O.F.

CRIMEDIA Kantoor:

Binckhorstlaan 117-119
2516BA, Den Haag

Design Specialist | Christobal

+31 (6) 183 500 02
christobal@crimedia.nl

Online Specialist | Robin

+31 (6) 330 321 13
robin@crimedia.nl

Marketing Specialist | Isaak

+31 (6) 384 871 34
isaak@crimedia.nl