Menu

Influencer Marketing

Wij koppelen de juiste mensen met jouw product of service.

Influencer Marketing

Waarom influencers?

Influencer marketing is niets nieuws. Vroeger werden mensen al beïnvloed door een leider of iemand waar ze tegen opkeken. Influencer marketing is de mond-tot-mondreclame van de huidige tijd waarin iedereen altijd online is. Het verschil is dat het kanaal veranderd is. Influencers zijn actief op social media en hebben veel volgers omdat ze consumenten inspireren, vaak op een bepaald gebied (denk aan: reizen, mode, interieur, dieren, kunst, eten, kinderen of sporten).

Bereik jouw doelgroep vanuit een ander perspectief

Door de kracht van influencers in te zetten, kun je een specifieke doelgroep bereiken. Er zijn wereldwijd verschillende influencers met ieder een eigen specialisme. Van kunstenaars tot aan voetballers. Hierdoor weet je dus dat de volgers van deze influencers ook geïnteresseerd zijn in dergelijke onderwerpen, en kun je heel doelgericht je consument bereiken. Influencers hebben een sterke band met hun volgers opgebouwd. Hierdoor kunnen ze online zichtbaarheid genereren voor een product of dienst. Daarnaast kunnen ze volgers aanzetten tot het verrichten van acties, zoals het doen van een aankoop, meer gaan sporten op advies van de influencer of het tekenen van een petitie.

Vertrouwen

Uit onderzoek blijkt dat 84 procent van de consumenten aanbevelingen van familie en vrienden als invloedrijk en betrouwbaar zien. Influencers bouwen ook een bepaalde relatie op met hun volgers. Hierdoor zijn ze in staat om op persoonlijke titel een mening te delen. Content die door influencers wordt verspreid is dankzij die persoonlijke band krachtig, interactief en komt betrouwbaar over. Het is daarbij makkelijker voor een consument zich te identificeren met een gelijkgestemde en een ‘echt’ ogend persoon, dan bijvoorbeeld met een model in een studio.

Je kunt ons op alle dagen bereiken.

Contact

Formulier

CRIMEDIA V.O.F.

CRIMEDIA Kantoor:

Binckhorstlaan 117-119
2516BA, Den Haag

Design Specialist | Christobal

+31 (6) 183 500 02
christobal@crimedia.nl

Online Specialist | Robin

+31 (6) 330 321 13
robin@crimedia.nl

Marketing Specialist | Isaak

+31 (6) 384 871 34
isaak@crimedia.nl