Menu

Strategy

Een goed marketing plan is het halve werk.

Strategy

Onze Werkwijze

Wij bouwen merken voor het nu. Maar wat betekent dat strategisch? We beginnen met het analyseren van de aandacht. Om een ​​baan te geven voor creatief werk dat relevant en impact vol is, moeten we begrijpen hoe en waar jouw doelgroep inhoud consumeren. Uiteindelijk is het de aandacht van de consument die aangeeft hoe we te werk gaan.

Inzicht, dromen en groeien.

Bij CRIMEDIA kijken we naar wat de kwaliteiten van ons team en hoe we die het beste kunnen benutten in de praktijk. Voor het groeien van een bedrijf is inzicht, lef en passie nodig. Daarom kijken wij naar de persoonlijkheden van ons team en laten de mensen met de ”dreamers mentaliteit” op dit gebied te werk gaan. Zij weten precies hoe ze jouw bedrijf een nog groter succes kunnen maken. Daar naast zijn wij ook erg flexibel als het aankomt op budget en mogelijkheden. Wij werken met veel verschillende bedrijven van groot naar klein.

Aandacht

Aandacht of de Engelse variant ”Attention” is de meest belangrijke factor als het aankomt op een succesvol bedrijf. Het is vaak niet het beste product dat wint, maar het meest bekende product. Daarom is het enorm belangrijk om te analyseren waar jouw doelgroep zich bevind en waar hun aandacht is gevestigd. Ook is het erg belangrijk om ”underpriced attention” te analyseren. Een voorbeeld hiervan is als je een oudere doelgroep wilt benaderen. Dan denk je misschien al snel aan TV-reclame. Echter is deze manier van adverteren een stuk duurder dan het social media platform Facebook. En data geeft aan dat die oudere doelgroep zich ook op Facebook bevind. Dan is het natuurlijk veel kost-effectiever om te adverteren op Facebook in plaats van op TV. Op deze manier kun je met hetzelfde budget meer profijt uit je marketing campagne halen en zal je bedrijf uiteindelijk meer groeien!


 

Je kunt ons op alle dagen bereiken.

Contact

Formulier

CRIMEDIA V.O.F.

CRIMEDIA Kantoor:

Binckhorstlaan 117-119
2516BA, Den Haag

Design Specialist | Christobal

+31 (6) 183 500 02
christobal@crimedia.nl

Online Specialist | Robin

+31 (6) 330 321 13
robin@crimedia.nl

Marketing Specialist | Isaak

+31 (6) 384 871 34
isaak@crimedia.nl